0

[Νέο προϊόν] Bell Rock Growers Organic Self Grow Eco-Friendlies

October 10, 2022

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο Moreaddthismore4

Τα φυτά καθώς και τα λουλούδια είναι μια όμορφη μέθοδος για να φέρετε το ύπαιθρο στο σπίτι σας, ωστόσο έχετε πιάσει ποτέ το σκυλί σας ή τη γάτα σας να χτυπάει ένα φύλλο ή ένα πέταλο; Πολλά ζώα θέλουν να τρώνε φυτά, χλοοτάπητα καθώς και λουλούδια. Ενώ υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά, από την προσπάθεια να καλύψουν τους διατροφικούς χώρους να αρέσουν απλώς τη γεύση, τα φυτά τρώγοντας μπορεί να είναι επιβλαβή για το κατοικίδιο ζώο σας. Στην πραγματικότητα, ορισμένα φυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά τοξικά τόσο για τις γάτες όσο και για τα σκυλιά. Αναπτύξτε τους δικούς σας υγιείς οικολογικούς φίλους για να ικανοποιήσετε την επιθυμία του κατοικίδιου ζώου σας για να βόσκουν με τους καλλιεργητές Bell Rock Organic Self Grow Greens.

Γιατί τα σκυλιά καθώς και οι γάτες τρώνε γρασίδι;

Τα σκυλιά καθώς και οι γάτες τρώνε φυτά, χλοοτάπητα καθώς και λουλούδια για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της πλήξης, της παιχνιδιού, της πείνας καθώς και για την ικανοποίηση των διατροφικών ή/και των πεπτικών αναγκών. Το χλοοτάπητα είναι το πιο τυπικό φυτό που θα τρώνε τα σκυλιά, καθώς και ενώ ο ίδιος ο χλοοτάπητας δημιουργεί ζημιά για το κατοικίδιο ζώο σας, δεν υπάρχει μέθοδος για να καταλάβουμε τι είναι σε αυτόν τον χλοοτάπητα που μπορεί να είναι επικίνδυνο. Λίπασμα, ζιζανίων ζιζανίων, καθώς και φυτοφάρμακα μπορεί να κάνει το κατοικίδιο ζώο σας εξαιρετικά άρρωστο. Άλλα φυτά καθώς και λουλούδια είναι επίσης τοξικά για τις γάτες καθώς και για τα σκυλιά. Έκριτα φυτά εσωτερικού χώρου όπως η Diffenbachia, οι φιλοσημίες, οι φτέρες, τα κρίνα, καθώς και οι Poinsettias, μπορούν να είναι δηλητηριώδεις για κατοικίδια ζώα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να είστε σίγουροι ότι το αρκετά νέο φλοιό σπιτιού που φέρνετε στο σπίτι για να ζωντανέψετε τον χώρο διαβίωσης είναι χωρίς κίνδυνο για τα ζώα να τρώνε. Η ASPCA προσφέρει μια αλφαβητημένη λίστα με πάνω από 1.000 τοξικά και μη τοξικά φυτά για να βοηθήσει τους γονείς των κατοικίδιων ζώων να διαφοροποιήσουν ποιες φυτά ενδέχεται να αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των κατοικίδιων ζώων τους.

Πώς να σταματήσετε τα ζώα από την κατανάλωση τοξικών φυτών

Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να πάρετε αποφεύγοντας την γάτα σας ή το σκύλο από την κατανάλωση φυτών που μπορεί να είναι επιβλαβή για αυτά, όπως:

Κρεμάστε εσωτερικούς χώρους εσωτερικού χώρου από την οροφή σε κρεμαστές καλλιεργητές

Κρατήστε το χλοοτάπητα, καθώς και οι φράχτες που κόβονται χαμηλά

Χρησιμοποιήστε μη τοξικό λίπασμα καθώς και απωθητικά παράσιτα στην αυλή καθώς και στον κήπο

Ψεκάστε δυνητικά επιβλαβή φυτά με ψεκασμό βοήθειας για το Fooey Ultra-Bitter

Παρέχετε το κατοικίδιο ζώο σας με μια ασφαλή, υγιή εναλλακτική λύση για τα κατοικίδια ζώα

Τα σημάδια δηλητηρίασης κατοικίδιων ζώων περιλαμβάνουν αφρώδες σάλιο/στόμα, έμετο, διάρροια, επιληπτικές κρίσεις, αιματηρά σκαμνί, λήθαργο, απώλεια όρεξης, ακανόνιστο καρδιακό παλμό, ρινορραγίες/μώλωπες, καθώς και αδυναμία να ουρήσει. Σε κατάσταση τυχαίας κατάποσης τοξικών φυτών, φροντίστε να διατηρήσετε τους αριθμούς τηλεφώνου του κτηνιατρικού κτηνιάτρου και/ή του κτηνιατρικού κτηνιάτρου έκτακτης ανάγκης κοντά στο χέρι. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στο ASPCA Animal Poison Manage Center στο (888) 426-4435.

Bell Rock Growers Organic Self Grow Eco-Friendlies Προσφέρουν ζωντανά ζώα διατροφής

Ικανοποιήστε την απαίτηση του κατοικίδιου ζώου σας να γεμίσει με τους Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Greens. Είναι σαν να μεγαλώνεις έναν κήπο μόνο για το κατοικίδιο ζώο σου! Εύκολο να αναπτύξουν καλύτερα από τη δική τους τσάντα ή μπανιέρα, αυτά τα θρεπτικά χόρτα δημητριακά χόρτα ευχαρίστηση γάτες, σκύλους, πουλιά, καθώς και ερπετά με νόστιμα, φρέσκα και θρεπτικά οικολογικά φιλία που φυσικά επιθυμούν.

Οι καλλιεργητές πετρωμάτων Bell Rock Organic Grow Grow Eco-Friendlies προσφέρονται σε τρεις ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένου του κήπου με οικολογικά φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα με βιολογικά Wheatgrass χωρίς ΓΤΟ, και όπως η μπανιέρα κήπου με οικολογικά φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα με οργανικό σιτάρι χωρίς ΓΤΟ. Όλα είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το κατοικίδιο ζώο σας καθώς και αναπτύσσονται γρήγορα και απλά στο σπίτι σας σε μόλις 5-7 ημέρες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τα αναπτύξετε καλύτερα από τη δική τους τσάντα ή μπανιέρα. Απλά απλώστε τους σπόρους, προσθέστε νερό καθώς και ανακαλύψτε ένα ηλιόλουστο σημείο … η Μητέρα Φύση θα κάνει τα υπόλοιπα!

Δώστε στο σκυλί ή τους αιλουροειδείς οργανικές φιλικές φιλικές προς το USDA που βοηθούν να υποστηρίξουν την υγιή πέψη, να αποφύγετε τις τρίχες, καθώς και να αυξήσετε το διατροφικό ασβέστιο καθώς και τις πρωτεΐνες με τους καλλιεργητές Bell Rock Organic Grow Pet Greens.

Κερδίστε εντελώς δωρεάν bell rock καλλιεργητές βιολογικό αυτοκόλλητο πράσινα κατοικίδια ζώα!

Θα ήταν η γάτα σας ή τα σκυλιά σας σαν φρέσκα, βιολογικά χόρτα κατοικίδιων ζώων; Πείτε μας για τα κατοικίδια ζώα σας για τα φυτά, καθώς και θα κερδίσετε ένα εντελώς δωρεάν bell rock καλλιεργητές βιολογικά αναπτυσσόμενα οικολογικά φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα από το 1800petmeds!

Απλά αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω που μας λέει γιατί καθώς και την απαίτηση κατοικίδιων ζώων σας εντελώς δωρεάν bell rock καλλιεργητές βιολογικά αυτοπεποίθηση

Θα παρέχουμε ένα από κάθε φάσμα των καλλιεργητών Bell Rock Organic Self Grow Pet Greens. Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017, οπότε όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν! (Περιορίζεται στους κατοίκους των ΗΠΑ) Μεγάλη τύχη!

Συγχαρητήρια στους νικητές του σχεδίου μας: Judy M, Jennifer H, καθώς και Joan L. Σας στέλνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λεπτομέρειες σχετικά με τη δήλωση του βραβείου σας.