0

Ο σκύλος με το κεφάλι κολλημένο στο βάζο διασώθηκε στο Ντιτρόιτ

March 19, 2023

σκύλος κατοικίδιων ζώων με το κεφάλι κολλημένο στο βάζο που διασώθηκε στο Ντιτρόιτ

Τελευταία ενημέρωση στις 22 Μαΐου 2018 από διαρροές κουταβιών αφήνουν ένα σχόλιο
Ο σκύλος με το κεφάλι κολλημένο στο βάζο διασώθηκε στο Ντιτρόιτ

Χ

Κατοικίδια ζώα

0 δευτερόλεπτα 34 δευτερολέπτων

Ζω
00:00
00:34
00:34

Η κοινωνία του Michigan Humane έλαβε μια κλήση για ένα κατοικίδιο σκυλί που βρίσκεται σε αγωνία σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ντιτρόιτ. Όταν έφτασαν οι διασώστες, βρήκαν την Ελιά, ένα μίγμα 3 ετών με ένα πλαστικό βάζο κολλημένο στο κεφάλι της. Ήταν αναπνοή για αέρα όταν έφτασαν, έτσι κόβουν τρύπες στο πλαστικό για να την βοηθήσουν να αναπνεύσει. Η ανθρώπινη κοινωνία λέει ότι αυτός ο σκύλος κατοικίδιων ζώων θα μπορούσε εύκολα να ασχοληθεί ή να λιμοκτονήσει μέχρι θανάτου αν δεν ήταν για την ιδέα ενός φροντισμένου γείτονα.

Η έξοδος από το σπίτι ήταν σκληρή. Την κυνηγούσαν μέσα από το εγκαταλελειμμένο σπίτι μέχρι να μπορέσουν να την πάρουν με ένα ραβδί ελέγχου. Σε εκείνο το σημείο δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε, έτσι δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος είπε τους διασώστες. Μόλις την επέστρεψαν στο καταφύγιο, ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το βάζο με κάποιο λιπαντικό.

Αφού έφτασε στο καταφύγιο, ελέγχθηκε από το προσωπικό και άρχισε τη θεραπεία για καρδιακές μορφές. Δεν είναι ένα χαρούμενο, υγιές σκύλο κατοικίδιων ζώων που προσπαθεί να την βρει για πάντα σπίτι. Είναι διαθέσιμη για υιοθεσία μέσω του MHS Detroit Center for Animal Care.

Ακολουθεί ένα βίντεο ελιάς μετά τη διάσωση.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Νοσηλευτικό σπίτι για σκύλους που ανοίγουν στην Ιαπωνία

Το Κολοράντο νομιμοποιεί τη μαριχουάνα για σκύλους

Ο Solider θα επιστρέψει το κατοικίδιο ζώο του