0

Ένα τρισδιάστατο μοντέλο του κατοικίδιου ζώου σας ~ The Ultimate Lovers Lovers Keepsake

March 24, 2023

Πριν από μερικούς μήνες ανακάλυψα Petprints 3D στο Twitter και απλά έπρεπε να μάθω περισσότερα για το τι κάνουν. Τα προσαρμοσμένα σχεδιασμένα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα τους, που δημιουργήθηκαν από απλές φωτογραφίες αγαπημένων οικογενειακών κατοικίδιων ζώων, ήταν αξιοσημείωτα. Απίστευτο στην πραγματικότητα.

Μετά τα εισαγωγικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσφέρθηκαν να δημιουργήσουν ένα από τα Όσκαρ με αντάλλαγμα για μια κριτική και ήμουν εντελώς πάνω από το φεγγάρι. Το Pet Pet Blog Lady Office μοιάζει σοβαρά με το “Oscarville” εδώ, με φωτογραφίες, σχέδια, μια κούπα καφέ φωτογραφιών και μια εκτύπωση καμβά – όλα που χαρακτηρίζονται γνωρίζετε ποιος.

(Ήμουν πάνω από το φεγγάρι όταν προσφέρθηκαν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο Όσκαρ)

Έχουν πολύ απλές οδηγίες στον ιστότοπό τους σχετικά με την υποβολή φωτογραφιών που θα λειτουργούν καλύτερα στη διαδικασία δημιουργίας ενός μοντέλου 3D. Δεν γνωρίζω την “επιστήμη χειροτεχνίας” όλων, αλλά βασικά πήραν αυτές τις φωτογραφίες (ελήφθησαν με το iPhone μου) …….

Και το μετέτρεψε σε αυτό …

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήμουν απολύτως ευχαριστημένος με αυτόν τον θησαυρό που έχει γίνει επίσημα το αγαπημένο μου αναμνηστικό του Όσκαρ. Δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω. Σοβαρά. Κατάφεραν ακόμη και να καθορίσουν τη σκονισμένη κοιλιά και το σκονισμένο ρύγχος του – μια κοινή εμφάνιση γι ‘αυτόν ως αποτέλεσμα της εκσκαφής κάτω από τις εξωτερικές σκάλες που αναζητούν ποιος ξέρει τι. Τον κατέλαβαν εντελώς.

Δεδομένου ότι τα μοντέλα δημιουργούνται από φωτογραφίες, δεν είναι μόνο για σκύλους, φυσικά. Γάτες, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χελώνες, άλογα ….. τα κάνουν να έρχονται σε 3D ζωή.

Θα βρείτε πολλές πληροφορίες στον ιστότοπό τους σχετικά με το πώς μπορείτε να κάνετε ένα μοντέλο 3D να συμβεί για το αγαπημένο σας κατοικίδιο ζώο. Οι τιμές είναι προσιτές, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που λαμβάνετε και τη φανταστική χειροτεχνία. Είναι ένα στοιχείο που θα θησαυρό για τα επόμενα χρόνια και τα επόμενα χρόνια – ενώ ο Όσκαρ είναι ακόμα εδώ και μετά από όταν έχει φτάσει στη γέφυρα του ουράνιου τόξου. Σας ευχαριστώ πολύ εκτυπώσεις κατοικίδιων ζώων 3D. Αγαπώ απόλυτα το “μίνι Όσκαρ” μου.

Για να δείτε φωτογραφίες νέων μοντέλων που δημιουργούνται, φροντίστε να τους αρέσουν στο Facebook και να τα ακολουθήσετε στο Twitter και το Instagram.

www.petprints3d.com