0

Οδηγός ολίσθησης

July 8, 2022

Ένα οδηγό ολίσθησης λειτουργεί σαν κολάρο τσοκ καθώς και θα βοηθήσει στην εκπαίδευση του σκύλου για να περπατήσει σε ένα χαλαρό λουρί. Παρέχει επίσης τον ιδιοκτήτη στη διαχείριση και όχι στο σκυλί.

Μία από τις απλούστερες μεθόδους για να φτιάξετε ένα μολύβι έκτακτης ανάγκης είναι να βρέξετε τη συμφωνία με το λουρί με τον εαυτό του καθώς και να το βάλετε γύρω από το λαιμό του σκύλου. Το άκρο “κλιπ” του λουριού θα είναι ήδη συνδεδεμένο με το κολάρο του σκύλου όπως το κανονικό.

Αυτή η τεχνική έχει διαθέσιμη σε χρήσιμο πολύ περισσότερο από ό, τι όταν βρισκόμουν έξω με το MUTT ACE μου καθώς και την απαίτηση πρόσθετο έλεγχο.

Απλά βεβαιωθείτε ότι το νέο σας οδηγό είναι υψηλό στο λαιμό του σκύλου, καθώς και πάνω από το ρουτίνα του κολάρο, όπως σχεδιάζει ο άσος στη φωτογραφία. Αν είναι στο παχύ, χαμηλό μέρος του λαιμού του σκύλου, δεν θα κάνει κανένα είδος καλού. Το μαλακό τράβηγμα επάνω στο προβάδισμα θα έπρεπε να είναι αρκετό για να διαχειριστεί πολλά σκυλιά όταν τραβούν ή βυθίζονται.

Μερικά σκυλιά απλά δεν πρέπει να περπατήσουν σε ένα κολάρο ή μια πλεξούδα πόρπης. Αυτό δεν παρέχει στον ιδιοκτήτη επαρκή έλεγχο, καθώς και πολλά σκυλιά μπορούν να γλιστρήσουν από τα περιλαίμια ή τις ιμάντες τους.

Εκτός από την εργασία ως εκπαιδευτικό εργαλείο, το Slip Lead λειτουργεί ως ασφάλεια. Εάν ο σκύλος τραβήξει με την πλεξούδα ή το κολάρο του, το λουρί θα εξακολουθεί να συνδέεται στο άκρο του ολίσθησης. Όσο δεν μειώνετε το λουρί, είστε υπέροχα να πάτε!

Κάνοντας ένα ολίσθημα με τα πόδια με λεπτές, νάιλον λουρί, ωστόσο λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε είδος λουρί. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε φθηνούς οδηγούς ολίσθησης σε πολυάριθμα καταστήματα κατοικίδιων ζώων.

Για τον έλεγχο πρόσθετων ισχυρών πλωτών ή απρόβλεπτων σκύλων, προτείνω ένα κολάρο τσίμπημα ή ένα halti.

Τι χρησιμοποιείτε για τον έλεγχο του σκύλου σας;