0

Hook Line & Sinker: Χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο σε κύλινδρο σε πελάτες

February 17, 2023

από το Tip Campbell
1 Νοεμβρίου 2019
Η παραγωγή υλικού κοινωνικού δικτύου καθώς και η διαφήμιση κοινωνικού δικτύου είναι σαν την αλιεία. Χρησιμοποιήστε το μεγάλο δόλωμα, ανακαλύψτε τη σωστή περιοχή καθώς και τα ψάρια θα αγκιστρωθούν.

Με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ό, τι απαιτείται να δείξετε στον κόσμο που καθώς και αυτό που σημαίνει το εμπορικό σήμα σας είναι ακριβώς στα χέρια σας. Παράγετε το περιεχόμενο. Μπορείτε να οδηγήσετε την εικόνα/branding που θέλετε να εκπροσωπήσει η επιχείρησή σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που βλέπει ο κόσμος, όπου η επιχείρησή σας αφορά. Το κοινωνικό δίκτυο είναι ένας οργανισμός στην κοινωνία όπου έχετε διαχειριστεί για το τι βγαίνει στον κόσμο για την επιχείρησή σας.

Τα κοινωνικά μέσα σας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγετε οποιοδήποτε είδος εικόνας που θέλετε για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να παράγετε ένα εμπορικό σήμα από το έδαφος. Το κοινωνικό δίκτυο είναι η μέθοδος σας για να πείτε στον κόσμο τι σημαίνει η μάρκα σας σε ποιότητα, εικόνες, αισθητική κλπ. Είναι η δυνατότητα σας να λάμψετε. Είναι στιγμιαία. Τα αποτελέσματα μπορούν να μετρηθούν. Και, σε αντίθεση με το μάρκετινγκ που περιλαμβάνει συχνά συμβάσεις, μπορείτε πάντα να σταματήσετε μια εκστρατεία βίντεο, δημοσίευσης ή μηνυμάτων όταν είστε έτοιμοι.

Απλά πρέπει να βάλετε το εμπορικό σήμα σας διαθέσιμο στη σωστή πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου με κάτι που προσελκύει το ενδιαφέρον του καταναλωτή καθώς και του κοινωνικού δικτύου μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Ας εξετάσουμε τις πιο σημαντικές διαθέσιμες πλατφόρμες.
Διαφημίσεις

Το Twitter είναι για μηνύματα λέξεων καθώς και φωτογραφίες. Είναι σαν να στέλνετε σε κάποιον ένα κείμενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα που μπορεί να ελεγχθεί καθώς και να αφομοιωθεί γρήγορα. Είναι συνήθως το καλύτερο για μικρότερα μηνύματα καθώς και για φωτογραφίες. Μπορείτε να “ζωντανέψετε” έναν διαγωνισμό ή έναν διαγωνισμό που ένας από τους groomers σας είναι να κρατάτε τους οπαδούς σας ενήμερους για το ακριβώς πώς κάνουν, καθώς και ό, τι περιλαμβάνονται όλα στην προετοιμασία καθώς και στον ανταγωνισμό.

Το Instagram είναι οπτικά μηνύματα. Χρησιμοποιεί εικόνες για να πει ιστορίες. Εδώ, η εστίαση είναι στην εικόνα ή το γραφικό, όχι γραπτά μηνύματα. Μπορείτε να παρουσιάσετε τους γαμπρούς σας σε αυτήν την πλατφόρμα ή να εμφανίσετε φωτογραφίες του σαλόνι ή του κινητού σας.

Το YouTube σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε παρουσιάσεις βίντεο ή παρουσιάσεις. Είναι για μεταφορτώσεις βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να παρέχετε επίσης περιηγήσεις καθώς και ερωτήσεις απόκρισης ή να ενημερώσετε τους πελάτες με αυτήν την πλατφόρμα.

Το Facebook είναι το πιο ευέλικτο από τις πλατφόρμες. Μπορεί να λειτουργήσει ως συνδυασμός των τριών παραπάνω. Χρησιμοποιώντας το Facebook, μπορείτε να δείξετε το εμπορικό σήμα σας καθώς και να πείτε την ιστορία σας με φωτογραφίες, βίντεο καθώς και γραπτές θέσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook στο διαδίκτυο για να παρέχετε περιηγήσεις στην εγκατάσταση σας ή να έχετε “συνομιλίες καφέ” σχετικά με θέματα στην αγορά που οι πελάτες ενδέχεται να απαιτούν κατανόηση ή συνείδηση.

Σύμφωνα με το MeyerFoundation.org, το 60% των ατόμων στο Facebook είναι 35 και μεγαλύτερα. Έτσι, είναι πιθανό να φτάσετε σε περισσότερες από τις ομάδες ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων που χρησιμοποιούν το Facebook από άλλες πλατφόρμες.

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που επιλέγετε, το πιο σημαντικό βήμα είναι να βουτήξετε καθώς και να ξεκινήσετε.

Σημεία εκκίνησης

Εάν μόλις ξεκινήσετε στον κόσμο του μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων, επιλέξτε ένα χρόνο, ένα θέμα καθώς και απλά ξεκινήστε. Εάν ανησυχείτε και για την επίτευξη της τελειότητας, ίσως δεν προχωρήσετε ποτέ. Ακριβώς εδώ είναι μια λίστα με τις προτιμώμενες προτροπές μου:

Καταγράψτε μια λίστα τριών πραγμάτων που θέλετε να κατανοήσετε την υπάρχουσα πελατεία σας για την επιχείρησή σας.
Επιλέξτε μια δεξιότητα στο σπίτι που επιθυμείτε μπορείτε να διδάξετε στους ιδιοκτήτες. Δείξτε αυτή την ικανότητα στα κοινωνικά μέσα.
Ποιο νέο προϊόν έχετε αρχίσει να χρησιμοποιείτε στο σαλόνι; Ποια είναι τα οφέλη;
Μιλήστε για τα ακαδημαϊκά σεμινάρια, τα συνέδρια καθώς και για τις διαμορφωτικές εκδηλώσεις σκύλων που παρακολουθείτε, καθώς και για να συζητήσετε βιβλία αγοράς που έχετε ελέγξει για να δείξετε στους πελάτες σας καθώς και μελλοντικούς πελάτες ακριβώς πόσο γνωστά είστε.
Πώς ξεκινήσατε; Ποια ήταν αυτή η στιγμή “a -ha” (αν είχατε ένα) που σας έκανε να αναγνωρίσετε ότι η περιποίηση ήταν η σωστή μορφή για σας; Μιλήστε για αυτό, καθώς και να μοιραστείτε αυτό το κίνητρο με τους πελάτες σας.

Όπως όλες οι προσπάθειες, υπάρχουν μέθοδοι για την ενίσχυση των δεξιοτήτων του κοινωνικού δικτύου σας. Ανακαλύπτοντας τα σχοινιά μπορούν να βοηθήσουν τρομερά.

DOS καθώς και τα πράγματα

– Να είσαι θετικός. Πάντα εστιάζετε στην εκπαίδευση των πελατών. Θέλετε να καθαρίσουν περισσότερα; Δείξτε τους ακριβώς πώς να καθαρίσετε σωστά στα κοινωνικά μέσα. Λάβετε άδεια να χρησιμοποιήσετε ένα ματ σκυλί καθώς και να τους αφήσετε να δουν πόσο σημαντικό είναι το βούρτσισμα.

– μιλήστε για το σαλόνι σας καθώς και για όλα τα σπουδαία πράγματα που έχετε συμβεί. Πηγαίνετε σε εμπορική επίδειξη; Δημοσιεύστε τα σεμινάρια συνεχούς εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσετε. Δημοσιεύστε μια εικόνα από τη σύμβαση με ομιλητή ή δείχνετε ότι ανακαλύπτετε για μια μέθοδο ή ένα προϊόν. Οι περισσότεροι πωλητές καθώς και ομιλητές θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί σας ή να σας βοηθήσουν να πάρετε μια φωτογραφία για να δημοσιεύσετε online!

– Ρωτήστε ανοιχτές ερωτήσεις. Προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερη δραστηριότητα σελίδας/χειρισμού στο Facebook καθώς και στο Twitter, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από το ερώτημα INDnull