0

Τα περιλαίμια τσίμπημα είναι εξαιρετικά

July 23, 2022

ένα κολάρο ή ένα κολάρο τσίμπημα είναι μια από τις πολυάριθμες επιλογές που μπορούν να κάνουν την κατάρτιση καθώς και να περπατήσουν το σκύλο σας μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία.

Εάν αυτά τα περιλαίμια χρησιμοποιούνται σωστά, θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε το σκυλί σας για να περπατήσετε καλά σε ένα λουρί σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα περιλαίμια δεν είναι σκληρά ή οδυνηρά. Πολλοί εκπαιδευτές γυμναστικής τους παρακινούν.

Το mutt μου είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιεί το κολάρο του τσίμπημα από ό, τι χωρίς, αφού φτάνει σε πολύ περισσότερες θέσεις, αν είναι υπό έλεγχο.

Ένα κολάρο τσίμπημα είναι απλά ένα μεταλλικό κολάρο τσοκά με κορμό. Όταν το σκυλί τραβήξει, το κολάρο ασκεί ακόμη και πίεση γύρω από το λαιμό του σκύλου καθώς και τσίμπημα του δέρματός του. Παραδέχομαι, κάνει θόρυβο καθώς και μοιάζει με μια μεσαιωνική συσκευή κατάχρησης. Ωστόσο, ποτέ δεν θα έβλαψα ένα ζώο.

Αυτά τα περιλαίμια φαίνονται πολύ χειρότερα από ό, τι είναι. Ανησυχώ εξαιρετικά για την καλή διαβίωση των ζώων καθώς και για τη σκέψη για τη λήψη καθηκόντων με την PETA καθώς και για την ανθρώπινη κοινωνία. Μόλις πρόσφατα κατέληξα να είμαι χορτοφάγος εν μέρει από ακριβώς πώς τα ζώα αντιμετωπίζονται πριν φτάσουν στα πιάτα του δείπνου μας.

Όταν το κολάρο τσίμπημα χρησιμοποιείται σωστά, θα έπρεπε να είναι σε σχήμα χαλαρό καθώς και ψηλά στο λαιμό του σκύλου, ακριβώς πίσω από τα αυτιά του.

Όσο ο σκύλος περπατά χωρίς να τραβήξει ή να χτυπήσει, το κολάρο θα κρεμάσει χαλαρά. Εγώ

f Το σκύλο τραβά, θα έπρεπε να τραβήξετε γρήγορα το λουρί του καθώς και να απελευθερώσετε. Αυτό θα σφίξει γρήγορα καθώς και θα χαλαρώσει το κολάρο του σκύλου για να πάρει την προσοχή του.

Υπενθυμίζει στον σκύλο να επιστρέψει σε μια θέση πτέρνας ή να παραμείνει επικεντρωμένος σε εσάς καθώς και όχι ένα άλλο σκυλί. Στη συνέχεια, φροντίστε να δοξάσετε το σκυλί σας για να περπατήσετε στο πλευρό σας.

Χρησιμοποιώντας το κολάρο τσίμπημα επιβάλλει μεγάλη συμπεριφορά. Πολλά από τα σκυλιά με την εταιρεία μου για τα πόδια που φορούν κολάρα τσίμπημα.

Θέλετε να χαλαρώσει το κολάρο όταν συμπεριφέρεται ο σκύλος σας. Εάν είναι πάντα σφιχτό και άβολο, δεν θα ανακαλύψει τίποτα.

Παραμείνετε ήρεμοι καθώς και άθλια κατά τη διάρκεια των περιπάτων σας, έτσι το λουρί δεν είναι ποτέ σφιχτό, καθώς δεν είστε ποτέ τεταμένοι. Στην ιδανική περίπτωση, ο σκύλος σας θα ανακαλύψει τελικά να περπατήσει σε ένα λουρί χωρίς να τραβήξει, οπότε δεν θα χρειαστεί να φορέσει το κολάρο τσίμπημα.

Εάν ποτέ δεν έχετε χρησιμοποιήσει ένα κολάρο τσίμπημα, θα ήταν μια μεγάλη ιδέα να ικανοποιήσετε με έναν ειδικό εκπαιδευτή γυμναστικής σκύλου καθώς και να σας δείξει την κατάλληλη μέθοδο σε σχήμα καθώς και να χρησιμοποιήσετε ένα.

Εάν το κολάρο χρησιμοποιείται λανθασμένα, μπορεί να βλάψει το λαιμό ενός σκύλου. Εκτός από φυσικά, μερικά σκυλιά περπατούν καλά χωρίς να χρησιμοποιούν ένα κολάρο τσίμπημα.

Επιθυμώ ότι ήταν η κατάσταση με το mutt μου. Έχω περάσει ώρες να τον εκπαιδεύσω για να φτένει σωστά σε ένα λουρί, καθώς και να περπατά πολύ καλύτερα σε ένα λουρί από πολλά σκυλιά που γνωρίζω. Ωστόσο, εξακολουθώ να περπατάω άσος με το κολάρο τσίμπημα, καθώς σας προτείνω να το δοκιμάσετε ενώ περπατάτε το σκυλί σας.