0

2ετή επέτειο ιστολογίου: Μαθήματα, Highlights & Πολλές ευχαριστίες

March 7, 2023

2ετή επέτειο ιστολογίου: Μαθήματα, Highlights & Πολλές ευχαριστίες

Τελευταία ενημέρωση στις 16 Ιουνίου 2016 με διαρροές κουταβιών 5 σχόλια
416 δημοσιεύσεις από τον Ιούνιο του 2014. Τι στον κόσμο; Δεδομένου ότι δεν αισθάνεται ότι ήταν τόσο πολύ, δεν μπορώ να βοηθήσω ωστόσο να αμφισβητήσω πού προέρχονταν όλες αυτές οι θέσεις.

Χ

2ετή επέτειο ιστολογίου: ιερή αγελάδα, είναι αυτό για πραγματικό;

Προφανώς τα περισσότερα blogs δεν το κάνουν μέσα από το πρώτο έτος. Έτσι ακριβώς πώς στον κόσμο χειριστεί οι διαρροές κουταβιών για να το κάνει 2 χρόνια;

Λοιπόν, δεν πιστεύω ότι θα ήμουν ακόμα εδώ αν είχα κρατήσει το αρχικό μου σχέδιο απλά δημοσίευσα Dog News. Σίγουρα τα Dog News έχουν μια θέση σε αυτόν τον κόσμο, ωστόσο δεν ήταν το πάθος μου.

Έχω μετατρέψει τις διαρροές κουταβιών σε μια θέση όπου μπορώ να αφήσω τα πάντα έξω. Προσπαθώ να ειδοποιήσω και να εμπνεύσω. Λειτουργεί πάντα; Όχι, όσο και εγώ προσπαθώ.

Για να γιορτάσουμε 2 χρόνια blogging εδώ είναι μερικά μαθήματα, highlights & πολλές ευχαριστίες.

Υποχρεωτική εικόνα του Laika που κάνει ένα ανόητο πρόσωπο. Γιατί να το βάλετε εδώ; Μήπως πραγματικά έχει σημασία…

3 μαθήματα blogging που αντλήθηκαν

Ακριβώς για να αφαιρέσω δεν μου αρέσει να παρέχω απευθείας συμβουλές blogging per se. Υπάρχει ένα χάλια τόνους “Πώς να blog πολύ καλύτερα blogs” διαθέσιμα αν είστε τόσο διατεθειμένοι. Αυτές είναι μόνο 3 συμβουλές που με βοήθησαν στο κομμάτι μου στο blog του σκύλου.

Μη φοβάστε να μιλήσετε το μυαλό σας

Αφού συνθέσω μερικά περισσότερα κομμάτια προβολής, συνειδητοποίησα κάτι: Αισθάνομαι υπέροχα να αφήσω τα πάντα έξω. Είτε πρόκειται για τη συζήτηση διάσωσης εναντίον κτηνοτρόφων, τη “ηθική” του PETA, είτε για το πώς κρίνουμε τα δικά μας σκυλιά.

Όλοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί σας, ωστόσο η δυνατότητα να μιλάμε ελεύθερα για προβλήματα είναι αυτό που κάνει το blogging τόσο ισχυρό.

Ελέγξαμε πολλά blogs, ακόμα και αυτά που δεν συμφωνώ. Είναι παθιασμένοι με το θέμα τους και αυτό με κάνει να επιστρέψω για περισσότερα. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνομαι για το θέμα πάντα περπατάω με μια διαφορετική προοπτική, καθώς και αυτό είναι που κρατά τα κίνητρά μου.

Σταματήστε να δημοσιεύετε μόνο για να δημοσιεύσετε

Όταν ξεκίνησα αυτό το blog, συνυπάρθηκα τα Dog News, έτσι 7+ δημοσιεύσεις την εβδομάδα ήταν αρκετά απλές για να επιτευχθεί. Ωστόσο, μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι δεν είχα μεγάλο ενθουσιασμό για τις ιστορίες που γράφω. Ήμουν απλώς αναταραχές ειδήσεων που είχαν ήδη δημοσιευθεί αλλού.

Μόλις άρχισα να συνθέσω μερικά πιο ενημερωτικά άρθρα, ανακάλυψα το υπέροχο σημείο μου. Απολαμβάνω τη διαδικασία μελέτης της έρευνας, καθώς και μου αρέσει να μπορώ να βάλω τη δική μου άποψη για τα θέματα σκύλων.

Σήμερα πριν δημοσιεύσω μια δημοσίευση, αναρωτιέμαι: θα ενημερώσει, θα ειδοποιήσει ή θα επηρεάσει τους άλλους; Αν όχι δεν ενοχλώ καθώς περιμένω μέχρι να έχω κάτι που είμαι περήφανος που δημοσιεύομαι.

Ενεργοποιήστε το Pinterest

Το Pinterest είναι το προτιμώμενο δίκτυο κοινωνικών μέσων μου και συνεχίζει να φέρει περισσότερη κυκλοφορία στο διαδίκτυο από οποιοδήποτε είδος άλλων δικτύων.

Το προτιμώμενο πράγμα μου για το Pinterest είναι ακριβώς πόσα θέσεις ενδιαφέροντος είναι πολύ καιρό μετά την αρχική τους ημερομηνία δημοσίευσης. Σε αντίθεση με άλλες δημοσιεύσεις δικτύων μπορούν να συνεχίσουν να φέρνουν την κυκλοφορία ιστού για μήνες (ενδεχομένως χρόνια).

Χρειάζεται λίγο για να κερδίσει την έλξη εκεί. Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να δημιουργήσω μερικές φανταστικές κατακόρυφες εικόνες (730 x 1200 ή έτσι) για τις προτιμώμενες θέσεις σας με επικεφαλίδα που βασίζεται σε οφέλη. Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε είδος από τα τεράστια άρθρα καταχώρισης σας ή ακριβώς πώς να τις δημοσιεύσεις καθώς και να τα μετατρέψετε σε μια “pinworthy” εικόνα και επικεφαλής.

Αν ψάχνετε για μια απλή μέθοδο για την παραγωγή εικόνων, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Canva. Είναι δωρεάν (μερικές επιλογές επιλογών $ 1), απλή στη χρήση, καθώς και περιλαμβάνει πολλά φανταστικά πρότυπα για να δοκιμάσετε.

Παίρνω 1000+ επισκέπτες την ημέρα από το Pinterest. 33 Απλές μεθόδους για να διατηρήσετε το σκυλί σας ταραχώδη μέσα στο σπίτι σας είναι η καλύτερη καρφίτσα μου με πάνω από 80, ooo repins. Πιστεύω το ιστορικό αυτό στον τίτλο και αυτή την τεράστια κατακόρυφη εικόνα:

Ένας επικεφαλής της οφέλη + η κάθετη εικόνα μπορεί να κάνει θαύματα στο Pinterest.

Καταλαβαίνω ότι ξεκίνησε με το Pinterest χάλια. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και κάποια τύχη για να αρχίσει να κερδίζει έλξη, ωστόσο, όταν το κάνετε αξίζει τον κόπο.

Ένα από τα πράγματα που έκανα για να ξεκινήσω ήταν να δημιουργήσω κάποιες συγκεκριμένες σανίδες που σχετίζονται με το σκυλί. Έκανα ένα για τα σκυλιά, τα παιχνίδια DIY Dog, την εκπαίδευση σκύλων και το ένα μόλις ονομάζεται “αστεία σκυλιά” για μιμίδια και αστεία.

Συμπλήρωσα αυτά τα διοικητικά συμβούλια με φανταστικές καρφίτσες από άλλους ανθρώπους (εκείνοι που ήταν ήδη προεξέχοντες επίσης), καθώς και αυτό είναι ακριβώς το πώς άρχισα να επιλέγω πολλούς νέους οπαδούς.

Όταν πρόκειται να έχετε τις δικές σας καρφίτσες να πάνε σε ιογενή καλά μερικά από αυτά είναι απλά τύχη. Έχω παραγάγει καρφίτσες που πίστευα ότι θα πήγαιναν καλά και δεν πήγαιναν πουθενά, καθώς και άλλοι απογειώθηκαν από έκπληξη. Αυτά που κάνουν πραγματικά κακά; Τους διαγράφω και δοκιμάζω για άλλη μια φορά με ένα νέο combo εικόνας/επικεφαλής.

Είναι μεγάλη δουλειά, ωστόσο η κυκλοφορία στο διαδίκτυο είναι φοβερή.

Αγαπημένες δημοσιεύσεις από το παρελθόν έτος

Εδώ είναι 5 από τα προτιμώμενα άρθρα μου από το παρελθόν έτος.

Τα 5 είδη άρθρων σκυλιών είμαι κουρασμένος να βλέπω – ένα από τα καλύτερα σχόλια που είδα σε αυτό το άρθρο ήταν στο πρόσωποnull