0

5 ασυνήθιστες φυλές αιλουροειδών που πιθανότατα δεν ακούσατε ποτέ

February 26, 2023

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

Μας αρέσουν οι γάτες. Οι γάτες είναι υπέροχες, ευγενικές, αγαπημένες, περίεργες, καθώς και απολύτως αστεία πλάσματα. Μας κάνουν να γελάμε είτε είναι μια αγαπημένη γάτα γατάκι στο σπίτι, είτε αν είναι μια εντελώς καλλιεργημένη άγρια τίγρη.

Από το τυπικό σπίτι του Tabby Home μέχρι το Kinkalow, κάθε γάτα, εξημερωμένη ή άγρια, είχε μια τεράστια τοποθεσία στις καρδιές μας.

Όταν πιστεύουμε στις γάτες, πιστεύουμε γενικά τα αξιολάτρευτα σε βίντεο «χαριτωμένης γάτας», τείνουμε να μην πιστεύουμε τα λιοντάρια, τις τίγρεις, το minx, το jaguar, τις λεοπαρδάλεις, το cheetah, τα bobcats, καθώς και έτσι. Όμως, είναι και όλες οι γάτες.

Ωστόσο, σήμερα, ενώ εστιάζουμε στο καθήκον να σας εισαγάγουμε σε φυλές αιλουροειδών που ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ, θα επικεντρωθούμε στις φυλές των αιλουροειδών, ή τουλάχιστον εκείνων που είναι πολύ καλά ενσωματωμένοι στην ανθρωπότητα.

Έχουμε 5 περίεργα γατάκια που δεν βλέπετε συχνά, καθώς είναι απίθανο να δείτε στο περιφερειακό σας κέντρο διάσωσης. Αυτές οι γάτες διατηρούνται συχνά σε σπίτια, ωστόσο είναι πολύ πιο ασυνήθιστες από τις γάτες που συνήθως βλέπουμε ή συνεργαζόμαστε με την ύπαρξη γάτας στο σπίτι. Έχουμε επίσης κάποια άγρια γατάκια στη λίστα μας

Έχουμε επίσης μια μπόνους γάτα για σας, ένα που λίγοι άνθρωποι, ειδικά στον δυτικό κόσμο, θα έχουν ακούσει ποτέ.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

#1. Γάτες Σαβάννα

Οι γάτες Savannah είναι πρώτες, αυτές οι γάτες είναι άγριες γάτες, αναγνωρίστηκαν πολύ πρώτα από την TICA (την Παγκόσμια Ένωση Γελαπτών) το 2012.

Αυτά τα γατάκια θεωρούνται περιπετειώδη, έξυπνα, καθώς και εξαιρετικά περίεργα στη φύση τους. Έχουν εξαιρετικά μακρά πόδια, με ένα σύντομο γούνινο παλτό, καθώς και ένα λεπτό σώμα. Έχουν τεράστια αυτιά που ουσιαστικά φαίνονται δυσανάλογα καθώς και μικρότερη ουρά.

Συχνά πορτοκαλί χρώμα με μαύρα σημάδια πάνω τους, είναι ιδανικά για τη σαβάνα.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

#2. Cornish Rex Cats

Οι Cornish Rex Cats μπορούν συχνά να συγχέονται με άλλες φυλές αιλουροειδών εξαιρετικά εύκολα. Είναι ένας τύπος εγχώριας φυλής αιλουροειδών. Βρέθηκαν πρώτα στην Κορνουάλη της Αγγλίας, έτσι το όνομα. Είναι επίσης συχνά αναφερόμενα ως το λαγωνικό των γατών.

Έχουν ένα εξαιρετικά σε σχήμα αυγού, με ένα κυματιστό όσο σύντομο παλτό, καθώς και εξαιρετικά σγουρά μουστάκια καθώς και στριμμένες τρίχες.

Είναι εξαιρετικά λεπτές και λεπτές, συμπεριλαμβανομένων των ουρών τους, καθώς και θα μπορούσαν πρακτικά να μπερδεύονται με μια σφαίρα αιλουροειδών που χειρίστηκε για να ξαναγυρίσει τα μαλλιά τους από την άποψη της σωματικής διάπλασης.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

#3. Chartreux Cats

Υπάρχουν δύο φυλές αιλουροειδών που οι ιδιοκτήτες αιλουροειδών τείνουν να έχουν πολύ καιρό. Maine Coons καθώς και Chartreux.

Το Chartreux είναι χαμηλότερο γνωστό, ωστόσο είναι εξαιρετικά ζωντανές και έξυπνες. Είναι επίσης εξαιρετικά υπέροχα καθώς και ήρεμα, όσο εξαιρετικά όμορφα.

Είναι εξαιρετικά καλά κατανοητοί για ένα χαμόγελο, ωστόσο, για το γεγονός ότι έχουν ένα εξαιρετικά μεγάλο και μυϊκό σώμα εκτός από τα μικρά γούνα, καθώς και τα μπλε χείλη με χάλκινα μάτια καθώς και εξαιρετικά μικρά πόδια.

Είναι υπέροχες γάτες εσωτερικού χώρου, καθώς είναι καλύτερο να τους κρατάτε μακριά από οποιοδήποτε είδος μελλοντικού κινδύνου ασθενειών.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

#4. Σφαίξες γάτες

Η φυλή Sphynx Feline είναι εξαιρετικά κατανοητή για την υπερβολική συμπεριφορά, την ακραία νοημοσύνη, την ηρεμία, καθώς και για την αγάπη για τους ιδιοκτήτες τους.

Αυτές οι γάτες είναι εξαιρετικά μυώδη καθώς και συχνά είναι συχνά βαρύ ή ακόμα και μεσαίου μεγέθους στην εμφάνισή τους. Ωστόσο, είναι καλύτερα κατανοητά για την άτριχο μορφή τους. Είναι μια ξεχωριστή καθώς και εκτιμημένη γάτα για να έχετε στη ζωή σας.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

#5. Peterbald Cats

Οι γάτες Peterbald κατανοούνται ότι είναι μεσαίου μεγέθους. Προέρχονταν από τη Ρωσία, καθώς και είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Μπορούν να είναι διαθέσιμα σε χρώματα που κυμαίνονται από μπλουζ, αργυρά, καφέ καθώς και τέτοια, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικά ξεχωριστές γάτες.

Έχουν επίσης μια εξαιρετικά λεπτή και κομψή εμφάνιση, όπως και οι άτριχες γάτες. Ωστόσο, είναι μυώδη καθώς και εξαιρετικά πλούσια σε χαρακτήρα.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

Μπόνους γάτα – το korat

Είμαστε απογοητευμένοι από το να κάνουμε μάλλον ακόμα. Θέλουμε να γυρίσουμε με την εισαγωγή σας σε μια ακόμη γάτα. Το Korat είναι μια ξεχωριστή γάτα με ξεχωριστή ιστορία.

Οι γάτες Korat χρονολογούνται από πολλά χρόνια στην Ταϊλάνδη. Είναι αρκετά μικρά, όπως και οι εξημερωμένες γάτες που αξιολογούν ακόμη λιγότερο από 10 λίβρες.

Έχουν ένα εξαιρετικά ξεχωριστό κεφάλι, που μοιάζει πολύ με μια καρδιά με ασημένια μπλε γούνα.

Συνήθως παρέχονται ως δώρα στην Ταϊλάνδη ως δώρα στις νύφες.

Ενώ η πισίνα για αυτές τις γάτες είναι εξαιρετικά μικρή γενετικά, είναι τώρα μια από τις πιο σπάνιες φυλές αιλουροειδών εκεί έξω.

Εάν επιθυμούσατε να αγοράσετε μία από αυτές τις εξαιρετικά αρκετά σπίτι γάτες, μπορεί να σας δαπανήσει οτιδήποτε από μερικές εκατοντάδες δολάρια, όλη η μέθοδος στα αμέτρητα δολάρια!