0

Η οικογένεια της Νέας Αγγλίας, το μέρος της οικογένειας 1

March 9, 2023

από τον Missi Salzberg
11 Ιουλίου 2013

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ορίσετε “οικογένεια”. Οι συμβατικοί ορισμοί περιλαμβάνουν τους γονείς και τα παιδιά και τους άμεσους συγγενείς. Πολύ πιο σύγχρονες αναλαμβάνει αυτό που ορίζει την “οικογένεια” περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των αναμειγμένων οικογενειών από τους ξαναπαντημένους γονείς, τους γονείς του ίδιου φύλου με παιδιά, τους παππούδες που μεγαλώνουν τα εγγόνια κ.ο.κ. Αν είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε ευχαριστήσει μια “οικογένεια” που μεγαλώνει, είμαστε ευλογημένοι. Ήμουν αρκετά τυχερός για να μεγαλώσω με μερικές οικογένειες όπως ορίζονται από τη δική μου καρδιά, και αυτή είναι η ιστορία μιας από αυτές τις οικογένειες.

“Πολλά, πριν από πολλά χρόνια, μια μικρή ομάδα groomers συγκεντρώθηκαν και αυτό που αναπτύχθηκε από πολλές συναντήσεις παρακολούθησης και με πολύ περισσότερα groomers ήταν ο πρώτος χαλαρά pdg (Professional Canine Groomers). Το PDG ήταν μια ενεργή ομάδα groomers που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για το επάγγελμα και αργότερα έγινε MAPDG (Massachusetts Professional Canine Groomers). Συμμετείχα σύντομα μετά την έναρξη των πραγμάτων.

“Τα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν και πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές. Ήμουν ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος και ο Chris DeFilippo ήταν αντιπρόεδρος. Υπήρχε επίσης ένα διοικητικό συμβούλιο. Η πρώτη συνέντευξη ήταν στο Shrewsbury, MA και η Shirlee Kalstone ήταν ο προσκεκλημένος ομιλητής και έκανε διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες και το CPR για σκύλους. Η μέρα ήταν μια μεγάλη επιτυχία, και από τότε, τα πράγματα έχουν συνεχίσει να βελτιώνονται και να είναι καλύτερα. Από μια μικρή ομάδα με μεγάλο ενδιαφέρον για την ευημερία των σκύλων και των γάτων, τα πράγματα έχουν μεγαλώσει σε αυτό που είναι σήμερα! ” – Dick Marsh

Πίσω στη δεκαετία του 1970, μια ομάδα groomers στη Μασαχουσέτη επέλεξε να ανεβάσει το μπαρ στο επάγγελμα του καλλωπισμού. Συγκεντρώθηκαν στα εστιατόρια και τα σπίτια του άλλου και άρχισαν να έχουν συνομιλίες για τη δημιουργία της εκπαίδευσης και της αριστείας στο επάγγελμα του καλλωπισμού. Θυμάμαι ότι η μητέρα μου ασχολείται με την ομάδα ως γραμματέας σε ένα σημείο και ο πατέρας μου μιλούσε σε ένα εργαστήριο, αλλά ήμουν πολύ νέος για να καταλάβω πραγματικά τι ήταν αυτό. Απλά ήξερα αν πήγα με τη μητέρα ή τον πατέρα μου σε μια εκδήλωση ή για να επισκεφθώ άλλα καταστήματα, έβλεπα ανθρώπους με σκυλιά που με αγάπησαν! Θα επισκεφθήκαμε τη Nancy Boston στο Twickenton, θα σταματούσαμε από τον Jack Kennedy’s, ή θα πέφτουμε στο κατάστημα του Dick Marsh. Θυμάμαι την Christine DeFilippo, τον Dottie McDermott και τον Sue Viveiros από νωρίς. Ο πατέρας μου εκπαιδεύτηκε να είναι ένας groomer με τη Nancy Boston, και συμμετείχαμε πολύ στην αναπαραγωγή της West Highland Terrier. Το πρώτο μου Westie ήταν ο Barney, και από εκείνο το σημείο, υπήρχαν συχνά κουτάβια Westie που σκίζουν γύρω από το σπίτι.

Ενώ ήμουν παιδί που κυλούσε με Westies, κάτι έβγαζε εδώ στη Νέα Αγγλία. Υπήρχε μια συντροφικότητα και συγγένεια μεταξύ αυτών των ανθρώπων που συνδέονται με την αγάπη και το σεβασμό τους για τα σκυλιά και την τέχνη της περιποίησης. Η δέσμευση που έπρεπε να αναπτύξουν έναν οργανισμό για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των groomers ήταν πολύ ισχυρή, αλλά πάνω και πέρα από αυτό ήταν επίσης μια εξελισσόμενη οικογένεια – μια “οικογένεια περιποίησης” – ότι όλα αυτά τα χρόνια συνέχισαν να μεγαλώνουν και να παραμένουν σφιχτά.

“Αν δεν ήταν για τη Shirlee Kalstone και το” groomerama “της (αργότερα να γίνει διεθνής επίδειξη,” Intergroom “), δεν θα είχαμε εμπνευστεί να συμμετάσχει, να πάρει τη λέξη έξω και να συνδεθεί με άλλους groomers στην περιοχή μας. Συναντηθήκαμε στα σπίτια του άλλου, στα καταστήματα του άλλου. Άλλοι άνθρωποι είχαν ιδέες και εισροές για να μας βοηθήσουν. Στείλαμε ενημερωτικά δελτία και πληροφορίες σχετικά με την επίδειξη πτώσης μας στη Μασαχουσέτη για να δούμε τις νέες τεχνικές και προϊόντα διαθέσιμα. Θεωρήσαμε ότι θα το καθιστούσε ισχυρότερη ένωση εάν συμπεριλάβαμε τα κράτη της Νέας Αγγλίας και αργότερα άλλαξαμε τη Μασαχουσέτη Ένωση Επαγγελματικών Γυναικτών Γκρόνων (MAPDG) στους επαγγελματίες περιποίησης κατοικίδιων ζώων της Νέας Αγγλίας. Συνεχίζω να υποστηρίζω το NEPGP με τη χορηγία του διαγωνισμού Terrier Intermediate Division. ” – Joanne O’Brien

Καθώς ο οργανισμός αυξήθηκε και παρείχε πολύ πιο εκπαιδευτικά προγράμματα, έγινε επίσης πολύ πιο οργανωμένος και πολύ πιο επαγγελματικός. Σε εκ των υστέρων, μερικοί από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη φύτευση των σπόρων αυτής της οργάνωσης έχουν συνεχίσει να παράγουν τα σημαντικότερα γεγονότα και τις εμπορικές εκθέσεις της βιομηχανίας μας και να γίνουν δημοφιλείς δικαστές και ομιλητές, βραβευμένοι δημοσιογράφοι και μερικοί από τους πιο επιτυχημένους ιδιοκτήτες εταιρειών στην επαγγελματική βιομηχανία περιποίησης. Ποιος ήξερε τι άρχισε να διαμορφώνεται στο σαλόνι του Marea Tully ή στο πίσω μέρος αυτού του κινέζικου εστιατορίου; Η Marea Tully κοιτάζει πίσω την υπηρεσία της στον οργανισμό και θυμάται τη διαμόρφωση της εμπορικής έκθεσης.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να υπηρετήσω ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, γραμματέας, αντιπρόεδρος, πρόεδρος και σύμβουλος του MAPDG (Massachusetts Professional Canine Groomers Association), αργότερα γνωστός ως NEPGP (New England Professional Pet Groomers). Στη συνέχεια, η εστίασή μας ήταν στην εκπαίδευση των Groomers για το πώς να τρέξει με επιτυχία τις εταιρείες τους και πώς να καλύπτει τις διάφορες φυλές σωστά, έτσι είχαμε δύο σεμινάρια το χρόνο, το οποίο το NEPGP συνέχισε μέχρι σήμερα. Για να διαρκέσει αυτή η οργάνωση 40 ετώνΤα αυτιά με τίποτα άλλο παρά εθελοντές για να τρέξουν λέει κάτι από μόνο του. Πολλοί από τους αξιωματικούς θα πήγαιναν στο Intergroom (groomerama) και θα επιστρέψουν με φρέσκες ιδέες για το NEPGP μας, καθώς σχετίζονταν με τους διαγωνισμούς, την εμπορική έκθεση και τους πωλητές μας “. – Marea Tully

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια καθόρισαν πραγματικά την οργάνωση νωρίς. Η εμπορική έκθεση ήρθε αργότερα και, με τα χρόνια, έχει εξελιχθεί σε μια εθνικά αναγνωρισμένη επίδειξη. Για όποιον έχει εμπλακεί ποτέ στο σχεδιασμό ενός μεγάλου γεγονότος όπως μια εμπορική έκθεση, είναι ένα τεράστιο έργο. Το NEPGP το έχει κάνει ως 100% εθελοντική οργάνωση όλα αυτά τα χρόνια. Φανταστείτε να τρέχετε το δικό σας σαλόνι ομορφιάς για την καλλωπισμό όλη την εβδομάδα και στη συνέχεια, στον ελεύθερο χρόνο σας, να σχεδιάσετε ένα γεγονός που θα τραβήξει εκατοντάδες και εκατοντάδες συμμετέχοντες, πωλητές, δικαστές και θα απαιτήσει προγραμματισμό με ξενοδοχεία, έργα πληρώματα, υγιείς τεχνικούς και πολλά σκυλιά ! Η Christine DeFilippo θυμάται:

«Λαμβάνοντας μια ματιά πίσω από τα χρόνια μου με το NEPGP … ahhh… στη δεκαετία του ’70 και τη δεκαετία του ’80, όλοι δουλέψαμε στα οστά που βάζουν σεμινάρια, βρίσκοντας ομιλητές, συγκεντρώνοντας τον κατάλογο (καθώς και την ανάπτυξη του) και να φτάσουμε Οι εταιρείες να έρθουν και να υποστηρίξουν το εμπορικό show. Δεν θυμάμαι πόσο πολυάριθμα χρόνια (το διοικητικό συμβούλιο) όλοι δούλεψαν καθώς και πληρώσαμε για είσοδο στην παράσταση καθώς και για τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας! Πραγματικά δεν το σκεφτήκαμε, εκτός από το ότι έπρεπε να το κάνουμε για να κάνουμε την εκπομπή επιτυχημένη.

“Για πολλά χρόνια, έφυγα, μαζί με όλους τους άλλους, στο τέλος της παράστασης (δεν μένω μια επιπλέον νύχτα επειδή δεν μπορούσαμε να το αντέξουμε) και στη συνέχεια να οδηγούμε στο σπίτι με πρησμένα πόδια και πλήρη εξάντληση! Το πρώτο έτος που ένα ξενοδοχείο μου έδωσε ένα εντελώς ελεύθερο δωμάτιο ως συντονιστής show, σχεδόν έπεσα στο χαλί! Τότε πήραμε το κρέμονται από αυτό και άρχισε πραγματικά να κοιτάξουμε τι θα μας έδινε τα ξενοδοχεία και πώς να πάρουμε χορηγούς. Αυξήσαμε τις ρίζες μας και τους μεγάλωσαν καλά! Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, υπηρέτησα ως πρόεδρος, συντονιστής δείχνουν και σαρώνω όταν ήταν απαραίτητο! Από τότε, έχω την τιμή να είμαι πωλητής (με διαφήμιση για τον Intergroom), ομιλητή, δικαστή και ειδικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. ” – Christine Defilippo

Αυτή η καμπύλη μάθησης έχει εξυπηρετήσει καλά την Christine και έχει πάει για να κατέχει και να παρουσιάζει intergroom στο New Jersey κάθε χρόνο. Ο Sue Zecco, ο οποίος υπηρέτησε σε πολυάριθμες δυνατότητες κατά τη διάρκεια των ετών στο NEPGP, έχει επίσης προχωρήσει για να παρουσιάσει εθνικά σεβαστά shows περιποίησης. Η Patty Allard, η οποία υπηρέτησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε διαφορετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, θυμάται εκείνες τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας και γιατί ο Maître d ‘καθόταν πάντα σε αυτό το πλήρωμα του NEPGP.

“Όταν σκέφτομαι τα χρόνια μου ως Πρόεδρος και Συντονιστής του NEPGP, θυμάμαι πάντα τον” κάθε άλλο μήνα σε συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας “. Αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικά τοποθετημένο κινεζικό μπουφέ. Το εστιατόριο μας κάθισε στο πίσω μέρος, επειδή ήξεραν ότι θα είμαστε δυνατοί. Θυμάμαι τις πολλές, πολλές, πολυάριθμες ώρες του εγκεφάλου που πήγαν στο Φεστιβάλ Φθινόπωρο. Κάθε ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έδωσε όλα τους, ειδικά δείχνουν Σαββατοκύριακο όπου όλοι θα κάνουν ό, τι χρειάστηκε για να παράγουν μια μεγάλη παράσταση. Σκέφτομαι τις πολλές φορές που ήμασταν πολύ αργά καθορίζοντας το πλαστικό για το δαχτυλίδι του διαγωνισμού και τα δωμάτια σεμιναρίων. Ξέρω ότι ποτέ δεν το είπα αρκετά, ή σε ορισμένες περιπτώσεις καθόλου: «Σας ευχαριστώ» σε όλους εσάς που βοήθησαν να φτιάξετε το Φεστιβάλ Φθινόπωρο του NEPGP τόσο μεγάλη και επιτυχημένη παράσταση κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου ».

-Πάση Allard

Μία από τις δηλώσεις αποστολής του NEPGP κατά τη διάρκεια των ετών αναφέρει: “Οι βασικές μας αξίες, η ανάπτυξη της βιοτεχνίας μας, η επιδίωξη της αριστείας, συμπεριλαμβανομένης της περιποίησης για την αναπαραγωγή προφίλ, του περιβάλλοντος που καλλιεργεί το καλύτερο σε κάθε ένα από τα μέλη μας έβαλε« Φως χρόνια μπροστά » του κλάδου. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η συντροφικότητα εξακολουθούν να είναι κορυφαία προτεραιότητα σήμερα. Χαιρετίζουμε οποιονδήποτε να μοιραστεί σε αυτήν την αναζήτηση. Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του κοινού μας σώματος γνώσης. Ενθαρρύνουμε τα μεμονωμένα μέλη να χρησιμοποιούν αυτό που προσφέρουμε καθώς ανεβαίνουν στην καριέρα τους. ”

Η συντροφικότητα των ανθρώπων σε αυτή την οργάνωση έχει περάσει πάνω και πέρα από όλα αυτά τα χρόνια. Η δέσμευσή τους μεταξύ τους ως φίλοι ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά αυτής της οργάνωσης. Όταν ο Jack Kennedy έχασε το κατάστημά του σε πυρκαγιά, ο ίδιος και το προσωπικό του ήταν ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες στο κατάστημα της Christine για να κρατήσουν την εταιρεία να πηγαίνει. Όταν η οικογένειά μου έχασε το χωριό Groomer σε μια πυρκαγιά, φίλοι από το NEPGP ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικοί. Κατά τη διάρκεια της μακράς μάχης του πατέρα μου με τον καρκίνο, η οικογένεια περιποίησης μου ήταν πάντα παρούσα και μερικοί από τους τοπικούς μας groomers ήταν εκεί για να δώσουν αίμα όταν χρειαζόταν μια μετάγγιση. Η μαμά μου, που υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου το 2011, μου θυμίζει αυτή τη δέσμευση που έχουμε ο ένας στον άλλο.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να είμαι ένα από τα αρχικά μέλη του NEPGP. Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τους συναδέλφους μου και να συμμετάσχω στα στάδια σχεδιασμού αυτής της φανταστικής οργάνωσης που έχει επειδή καλλιεργηθεί για να προσελκύσει εθνικό ενδιαφέρον στο ετήσιο ημερολόγιο της περιποίησης.Έχει προσφέρει φανταστικές ευκαιρίες για τα μέλη της να μάθουν και να αναπτυχθούν στην καριέρα τους. ”

“Αυτές οι συναντήσεις που είχαμε τότε ήταν γεμάτες διασκέδαση και φιλία. Όταν έλαβα το βραβείο NEPGP Pillar πέρυσι, αισθάνθηκα πολύ συγκινημένος και ευγνώμων. Ενώ ήμουν στην υποβοηθούμενη διαβίωση πέρυσι κατά τη διάρκεια της ανάκαμψής μου από το ανεύρυσμα μου, ήμουν στην ευχάριστη θέση να πάω από τους Toni Coppola και Linda Cooper-Claflin, που μου έφεραν καλά ευχές από τα μέλη, τα όμορφα λουλούδια και ακόμη και ένα γεμιστό κουτάβι παιχνιδιών Κρατήστε με εταιρεία! Και η Missi, η φιλοξενία των εκπομπών μας και η στενή σχέση με αυτούς τους φίλους δια βίου μου κάνουν να μου φαίνεται ότι ο σύνδεσμός μου με αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό έχει έρθει πλήρης κύκλος. ” – Kathy Salzberg

“Η οικογένειά μας έχει μεγαλώσει καθ ‘όλη τη διάρκεια των δεκαετιών και έχει έρθει να συμπεριλάβει τους αγαπημένους φίλους που έρχονται και υποστηρίζουν την ετήσια εμπορική μας έκθεση ως πωλητές. Μερικοί από αυτούς τους πωλητές ήταν από το σπίτι μας, όπως η J.M. Brady Company και η Pet Edge, ενώ άλλοι ταξίδεψαν για να είναι μαζί μας και ανησυχούν πραγματικά αγαπούν την οικογένεια της Νέας Αγγλίας και το Φεστιβάλ Πτώσης μας. Αξίζει πάντα τον χρόνο μας να βρούμε και να υποστηρίξουμε τους επαγγελματίες περιποίησης κατοικίδιων ζώων της Νέας Αγγλίας. Είναι πάντα καλό να βλέπεις τους φιλικούς ανθρώπους της Νέας Αγγλίας. ” – Frank, Dan και Debbie Rowe (Frank Rowe and Son, PA)

“Εκτός από το να είναι απασχολημένοι με ψαλίδια και να πωλούν προϊόντα όλο το Σαββατοκύριακο, αγαπάμε το ξενοδοχείο, πολλά καλά εστιατόρια στην περιοχή και οι άνθρωποι του NEPGP είναι φιλικοί. Οι επαγγελματίες περιποίησης κατοικίδιων ζώων της Νέας Αγγλίας έριξαν ακόμη και ένα πάρτι γενεθλίων για την κόρη μας, τη Samantha, και αυτή και ο μπαμπάς μου έφτασαν σε λιμουζίνα – πολύ αξέχαστη. ” – Randy, Cheryl και Samantha Lowe (Precision Sharp, PA)

Οι ομιλητές που φιλοξένησαν το NEPGP με τα χρόνια έχουν επίσης έρθει να αγαπούν τα ελατήρια και άλλα εκπαιδευτικά γεγονότα. Ήμουν προσκεκλημένος να μιλήσω μερικά χρόνια πίσω, και ήταν απίστευτο. Υπάρχει μια δίψα για γνώση εδώ σε αυτήν την κοινότητα περιποίησης της Νέας Αγγλίας. Με τα χρόνια, υπήρξαν προγράμματα σχετικά με τα πρότυπα φυλής, τις τεχνικές περιποίησης, την ασφάλεια και την CPR, το λιανικό εμπόριο και πολλά άλλα. Πολλοί πρόσφατα, η Margery Good και η Sarah Hawks ήταν στην πόλη για να καθοδηγήσουν μια πρακτικά sold-out event. Αυτό είναι το είδος του ταλέντου και του επιπέδου εμπειρογνωμοσύνης που φέρνει το NEPGP στην ιδιότητα του μέλους!

Η Σάρα είχε ένα σπουδαίο εργαστήριο και είπε: “Είμαστε χαρούμενοι για την ευκαιρία να μοιραστούμε τη γνώση με τους συμμετέχοντες σας τόσο πολύ! Θα θέλαμε να επιστρέψουμε και να το κάνουμε ξανά, αλλά για δύο ημέρες – μια μέρα δεν ήταν αρκετή! ”

Τον επόμενο μήνα, θα συνεχίσω την ιστορία της οικογένειας NEPGP και ανυπομονώ για το λαμπρό μας μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι για μερικές πολύ συναρπαστικές ειδήσεις από τις παραγωγές NEPGP και Barkleigh! «

Σύνολο

5

Μερίδια

5

0

0

0

0

Διαφημίσεις